Välkommen på informationsmöte och mingel!

Viggbyholms Villaägarförening bjuder in till informationsmöte onsdag 30 augusti!

– Kom och mingla med grannar och träffa Täbys Kommunalråd Johan Algernon

Viggbyholms Villaägareförening är en ideell intresseförening för personer som bor i Viggbyholm. Vårt syfte är att värna om vår närmiljö och bevara samt utveckla Viggbyholm till en härlig plats att bo på.

I god samverkan med kommunen har vi under våren 2023 åstadkommit en gemensam badbrygga med dykdjup vid Virkesgränd, och inför nästa år arbetar vi för att återinföra vårt trevliga Valborgsfirande på ängen. Att se till att det Hultinska Gåvobrevet efterlevs är en av våra uppgifter, där vi önskar en aktiv dialog mellan kommunen och boende i området. Läs gärna mer om det Hultinska Gåvobrevet samt vad vi gör här på vår hemsida.

Nu kallar vi till ett möte där vi under trevliga former ses för att informera om status på de frågor vi som förening driver samt för att få lyssna mer till tankar från boende i området. Vi får dessutom besök av Johan Algernon (M) som är Kommunalråd och Ordförande i Stadsbyggnadsnämnden i Täby Kommun, som ges tillfälle att berätta mer om kommunens planer för Täby och Viggbyholm framåt.

Tid: 30 augusti kl. 18

Plats: Föreningslokalen vid Viggbyholms Småbåtshamn

Anmälan: info@viggbyholm.se senast måndag 28 augusti

Vi bjuder på dryck och tilltugg samt trevlig samvaro!

Varma hälsningar,

Viggbyholms Villaägarförening

Peter Löwenheim, Marianne Krantz, Anders Johnson, Elisabet Juvet samt Karin Zingmark